23 augustus 2024

Verlenging ISO 9001 certificaat

IBK verlengt ISO 9001 certificaat na succesvolle audit

Met trots kondigen wij aan dat IBK opnieuw het ISO 9001 certificaat heeft behaald. Na een succesvolle hercertificeringsaudit door KIWA is ons kwaliteitsmanagementsysteem opnieuw gecertificeerd voor de komende drie jaar.
Deze verlenging bevestigt onze voortdurende inzet om de kwaliteit van onze producten, diensten en processen continu te verbeteren. Het behalen van dit certificaat onderstreept dat IBK voldoet aan de internationale normen voor kwaliteitsmanagement, een belangrijke mijlpaal in onze missie om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te bieden.
Deze prestatie is het resultaat van de toewijding en het harde werk van al onze medewerkers. Wij willen hen dan ook hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan dit succes.
IBK gaat voor duurzaam! Duurzame installaties én relaties, en een groenere toekomst! IBK blijft zich daarom inzetten om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en onze impact op duurzaamheid te versterken. Samen blijven we streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen!

Klik hier voor ons certificaat: iso9001.pdf (ibknl.com)